Női kézi: Djokics könnyek között búcsúzott a válogatottól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.01. 14:39
A montenegrói női kézilabda-válogatott Csehország elleni győzelme alkalmával szerepelt utoljára a nemzeti csapatban Ana Djokics, aki 2002 és 2008 között a Győri ETO-t erősítette.

„Nagyon szép pillanatokat éltem át a montenegrói válogatottal, amelyben mindig is otthon éreztem magam, a jövőben is figyelem a teljesítményüket” – nyilatkozta a kijutást jelentő győztes Eb-selejtező után Ana Djokics, aki nem tudta megállni könnyek nélkül a meccs utáni pillanatokat. A találkozóra édesanyja városában, Bijelo Poljéban került sor.Ana Djokics, aki nem tudta megállni könnyek nélkül a meccs utáni pillanatokat. A találkozóra édesanyja városában, Bijelo Poljéban került sor.

A visszavonulás előtt álló korábbi győri beálló 2012-ben ezüstérmet nyert a montenegrói válogatottal a londoni olimpián, majd ugyanebben az évben az aranyat is elhódították a szerbiai Eb-n.

„Szerettem volna, ha nem sírok, de nem tudtam megállni. A környékről eljövő ismerősök és a lányok kedvessége nagyon megérintett. Ez a három év volt a legszebb a karrieremben. Sajnálom, hogy már nem leszek része a csapatnak, de megvannak a saját terveim” – tette hozzá a jelenleg a BL final fourjába jutó macedón Vardar Szkopje játékosa, akit nyáron Anja Althaus vált Lekicséknél.

Djokics érzelmes búcsúja a montenegrói válogatottól
Djokics érzelmes búcsúja a montenegrói válogatottól

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik