Kézilabda: Bakó Botond a Békéscsaba új edzője

Vágólapra másolva!
2013.01.10. 16:28
A Fehérvártól elszenvedett egygólos hazai vereség másnapján edzőt váltott a női kézilabda-bajnokság utolsó előtti, 11. helyén álló Békéscsabai Előre NKSE. Ökrös Csabát a szeptemberben Csurgóról távozó Bakó Botond váltja.

Ökrös Csaba tavaly nyáron Vácról érkezett Békéscsabára, irányításával az előző szezont a kilencedik helyen záró (a Magyar Kupában viszont ezüstérmes) Előre két győzelemmel, egy döntetlennel és kilenc vereséggel a tizenegyedik, utolsó előtti helyen áll a bajnokságban. (A Magyar Kupában viszont a legjobb nyolc közé jutott a társaság.)

A várakozásoktól elmaradó szereplés eredményeképpen végül a Fehérvártól elszenvedett 25–24-es hazai vereség után csütörtökön úgy döntött a klubvezetőség, hogy megválik a szakembertől, és Bakó Botondot szerződteti a helyére. Bakó – aki csütörtök délután megtartotta első edzését új együttesénél – dolgozott már női csapatnál: 2008 és 2010 között a Debrecen edzője volt.


„Az új szakvezető elé a biztos bennmaradás kiharcolását, illetve a lehető legjobb szereplést tűztük ki célul, mind a bajnokságban, mind a Magyar Kupában, amelyben a Veszprém ellen vívjuk a negyeddöntőt január második felében” – mondta el Fülöp Csaba, a Békéscsaba gazdasági vezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik