Nagy László három aranyérmet szeretne nyerni a katalánokkal

Vágólapra másolva!
2007.07.30. 20:59
Nagy Lászlónak letelt a szabadsága és a napokban összecsomagolt Szegeden, hogy a pihenő után visszatérjen Barcelonába. Az alaposan átalakuló, BL-induló katalán gárda szerdán új edző, a Leónból érkező Manolo Cadenas vezetésével kezdi meg az alapozást.
Nagy László visszatért Barcelonába
NS-archív
Nagy László visszatért Barcelonába
Nagy László visszatért Barcelonába
NS-archív
Nagy László visszatért Barcelonába

Másfél hónapot töltött pihenéssel a világ egyik legpatinásabb klubjának, a katalán Barcelonának a jobbátlövője, Nagy László. A 209 centi magas játékos alaposan kipihente magát, amire szüksége is volt, hiszen igen megerőltető szezon vár rá – amely augusztus elején Andorrában magaslati edzőtáborral kezdődik –, az elvárás pedig nem kicsi: győzelem a bajnokságban, a Király Kupában és a Bajnokok Ligájában is.

Ehhez új edzővel (Xesco Espart Manolo Cadenas váltja) és megerősített kerettel vág neki az előző szezonban negyedik helyen végző együttes.

Pamplonától Kasper Hvidtet, Demetrio Lozanót és Albert Rocast, a Valladolidból Rubén Garabayát és Eric Gullt, a dán Koldingból pedig Jesper Nöddesbót szerezte meg a Barca, utóbbi épp Nagy posztjára érkezett. „Nem lesz gond közöttünk, nem vetélytársak, hanem csapattársak leszünk” – árulta el Nagy, aki októbertől áll majd Skalicki László rendelkezésére a férfiválogatottnál.

A legnagyobb örömöt azonban jelenleg nem a nagy ívű tervek jelentik Nagy László számára, hanem Debora, aki másfél hónapja érkezett a Nagy-családba.

A NAGY LÁSZLÓVAL KÉSZÜLT INTERJÚT KERESSE A KEDDI NEMZETI SPORTBAN
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik