Jégkorong: Hüffner Adrián is a Ferencvárosban folytatja

Vágólapra másolva!
2010.07.05. 19:15
Majoross Gergely és Peterdi Imre után újabb válogatott játékossal erősítette meg keretét a nyári átigazolási szezonban a Ferencváros jégkorongcsapata, a legújabb fogás Hüffner Adrián az Újpest védője. A hírről a sportági oldal, a jegkorong.blog.hu számolt be.

„Amikor a szezon véget ért, már körvonalazódott, hogy nem maradok Újpesten. A szerződésem lejárt, a csapatvezetés elköszönt az összes játékostól. Nem ez volt az egyetlen ajánlatom, de döntésemkor figyelembe vettem több szempontot is, például, hogy folytatni tudjam főiskolai tanulmányaimat Dunaújvárosban. Sokat jelentett, hogy az FTC vezetői biztosítani kívánják azokat a feltételeket, amelyek a játékosok fejlődéséhez szükségesek, és ez szimpatikus a számomra" – nyilatkozta a jeges honlapnak Hüffner.

Az átigazolási fronton idén nyáron rendkívül aktív zöld-fehérek a hírek szerint még mindig nem értek a végére a keret megerősítésének, továbbra is több játékossal vannak tárgyalásban. Kiszemeltjeik között más válogatott játékosok, így az újpesti center, Borbás Gergely, is szerepelnek még.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik