PSG: Neymar minél hamarabb távozna, a klub is ezt akarja – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.08.10. 17:16
null
Úgy tűnik, nem sokáig lesz Neymar a PSG játékosa (Fotó: Getty Images)
Fabrizio Romano olasz transzferguru a hivatalos Twitter-oldalán számolt be arról, hogy a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata és Neymar is azon dolgozik, hogy a brazil klasszis a nyáron távozzon a francia fővárosból.

 

„Neymar és a Paris Saint-Germain is azon dolgozik, hogy a lehető leghamarabb új klubja legyen a futballistának. Mindkét fél azt szeretné, ha Neymar távozna.

A szélsőt az Al-Hilal szívesen látná soraiban, de az MLS-ből is van ajánlata. Az FC Barcelonánál még nem döntöttek arról, hogy megpróbálják-e szerződtetni korábbi játékosukat” – olvasható Fabrizio Romano hivatalos Twitter-oldalán.

 


 

Mint ismert, a brazil világklasszis mellett több játékosától is megszabadulhat a fővárosi egyesület – az RMC Sports újságírója, Fabrice Hawkins számolt be róla Twitteren, hogy Luis Enrique és Luís Campos több futballistával is leült tárgyalni szerda délelőtt, s közölték Neymarral, Marco Verrattival, Hugo Ekitikével, Juan Bernattal és Renato Sanchessel, hogy nem számítanak rájuk, ezért a hivatalos fotózáson sem kellett részt venniük.

Neymarról ugyan a Chelsea-vel tárgyalnak is a párizsiak, de a brazil magas bérigénye miatt nem lesz könnyű az üzletkötés.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik