Vb 2014: „Egy rakás rögbire alkalmatlant vertünk meg”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.18. 16:41
A legendás Hugo Sánchez szerint a mexikói labdarúgó-válogatottnak aligha van sok oka az örömre azt követően, hogy 5–1-re kiütötte Új-Zélandot az interkontinentális vb-pótselejtezőn.

A válogatottban 58 meccsen 29 gólt szerző, a Real Madridot hét éven keresztül szolgáló Hugo Sánchezt nem vágta földhöz a tény, hogy honfitársai fél lábbal kint vannak a brazíliai világbajnokságon.Hugo Sánchezt nem vágta földhöz a tény, hogy honfitársai fél lábbal kint vannak a brazíliai világbajnokságon.

„Elvertünk egy olyan csapatot, amely nem több mint egy rakás srác, akit elutasítottak a rögbicsapattól, mert nem voltak képesek jól játszani, és nem volt más választásuk, mint átváltani a labdarúgásra” – mondta Sánchez az új-zélandiakkal kapcsolatban.

Az All Whites szépítő gólját szerző Chris Jamest mindenesetre nem rázták meg a mondottak.

„Valószínűleg igaza van. Mi egy rakás srác vagyunk, jó barátok, egy szorosan összetartó csoport – nyilatkozta James, majd hozzátette: – Egész jó vagyok rögbiben, elég tisztességes rúgójátékos. Azon gondolkodom, hogy sportágat váltok, és kiszorítom Dan Cartert (százszoros válogatott rögbis, sportága egyik legjobbja, „a sportági Maradona”, az egyik legponterősebb válogatott játékos a világon, akihez egyedül a brit Jonny Wilkinson van látótávolságon belül – a szerk.). Sohasem lehet tudni.”

A párharc visszavágóját szerdán rendezik meg Wellingtonban, magyar idő szerint reggel 7 órától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik