Tottenham: a menedzser reméli, nem súlyos Bale sérülése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.05. 10:33
A Tottenham menedzsere és játékosai bíznak benne, hogy nem súlyos Gareth Bale-nek a Basel elleni Európa-liga-negyeddöntő 92. percében elszenvedett bokasérülése, amely miatt nagy fájdalmaktól szenvedett a walesi szélső.

Bale jobb bokája csúnyán aláfordult a 2–2-re végződő Tottenham–Basel mérkőzés hajrájában, s a walesit csak azért nem cserélték le, mert André Villas-Boas menedzser addigra az összes lehetőségét elhasználta. Korábban William Gallas helyére sem tudott mást beküldeni (már az első félidőben, Aaron Lennon sérülése miatt is kényszerű váltást kellett meglépnie), így a Spurs kilenc emberrel fejezte be a találkozót.

Villas-Boas mégis reménykedik. „Nagyon bízunk benne, hogy nem olyan súlyos az eset, mint amit a felvételek alapján gondolnánk. Derűlátónak kell maradnunk, és hinnünk benne, hogy minden rendben lesz. Én mindenesetre azt gondolom, hogy április 21-én a Manchester City ellen már számíthatok rá, azaz csak két meccsre dőlt ki" – fogalmazott a portugál szakember.

„Most még nehéz bármit mondani, de bízunk benne, hogy hamar felépül és hamarosan újra pályára lép velünk" – tette hozzá Gylfi Sigurdsson, a Tottenham izlandi játékosa.

Bale részletes vizsgálatát pénteken végzik el.

Bale sérülése

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik