Dibusz: Nem kerülhetünk olyan lejtmenetbe, mint tavaly tavasszal!

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.02.23. 08:43
null
Az Európa-konferencialiga rájátszásában a Ferencváros hazai pályán is kikapott a görög Olympiakosztól, így 2–0-s összesítéssel búcsúzott a sorozattól. A meccs után Dibusz Dénes értékelt a kamerák előtt.

Dibusz Dénes úgy érzi, mindkét meccs ikszes volt az Olympiakosz elleni párharcban.

„Egyik csapat előtt sem sorjáztak a helyzetek, de sajnos előttünk még annyi sem volt, mint az Olympiakosz előtt. A száznyolcvan perc alapján azt gondolom, hogy megérdemelten jutottak tovább. Ők kétszer ki tudták használni a lehetőségeiket, tőlünk pedig az első meccs első percében les miatt érvénytelenített gólon kívül nem nagyon emlékszem olyan periódusra, amikor tényleg be tudtuk volna őket szorítani vagy hibára kényszeríteni. A jobb csapat jutott tovább.”

Videónkban beszél arról, hogy mit mondott nekik Dejan Sztankovics vezetőedző a szünetben. Azt is kifejti, hogy szerinte miért volt jobb a Fradi egy héttel korábban az odavágón. Elmondja véleményét a kétcsatáros játékról, illetve megkérdezzük, érezte-e a pokoli hangulatot, amit Sztankovics kért a szurkolóktól. Végül szóba kerül, hogy egy éve a Bayer Leverkusen elleni búcsú után a bajnokságban is jelentősen visszaesett a Fradi játéka.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA
A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT, VISSZAVÁGÓ
Ferencváros–Olympiakosz (görög) 0–1 (0–1)
Budapest, Groupama Aréna, 21 057 néző. V: Turpin (francia)
FTC: Dibusz Wingo (Makreckis, a szünetben), S. Mmaee, I. Cissé, Civic (C. Ramírez, 67.) – Zachariassen (Ben Romdan, 67.), Abu Fani, Maiga, Marquinhos (Katona B., 86.) – Varga Barnabás, Kodro (Pesics, a szünetben). Vezetőedző: Dejan Sztankovics 
Olympiakosz: Paszhalakisz – Rodinei, Recosz, Carmo, F. Ortega – Chiquinho (Joao Carvalho, 90.), Hezze – Fortunisz (Iborra, 74.), A. Horta (Maszurasz, 74.), Podence – El-Kabi (Jovetics, 79.). Vezetőedző: José Luis Mendilibar 
Gólszerző: El-Kabi (45. – 11-esből)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik