Fallabda Eb: győzelemmel rajtoltak a magyarok

Vágólapra másolva!
2024.05.01. 18:10
Fotó: Facebook/Magyar Fallabda (Squash) Szövetség
A magyar férfiválogatott szerdán a dán együttes felett aratott 3–1-es győzelemmel rajtolt a fallabdázók Zürichben zajló csapat Európa-bajnokságának második divíziójában.

 

Az európai szövetség honlapjának beszámolója szerint ugyan Simon Dániel négy szoros játszmában alulmaradt skandináv riválisával szemben, de utána Farkas Balázs rendkívül könnyed sikerrel egyenlített. Püski Lénárd szoros meccsen már a magyarokat juttatta előnyhöz, Takács Benedek négyszettes sikere pedig a csapat diadalát jelentette.

Mivel a három együttest magában foglaló csoport délelőtti találkozóján a dánok 2–2-es döntetlent játszottak a szlovákokkal, a magyarok már mindenképpen a továbbjutást jelentő első két hely valamelyikén végeznek. A csütörtök délelőtti magyar–szlovák meccs az első helyről dönt.

A csoportmérkőzések után csütörtökön kezdődnek a negyeddöntők, az elődöntőket pénteken, a döntőt és a bronzmeccset pedig szombaton rendezik. A magyar csapat második kiemeltként vágott neki a viadalnak, így a feljutás a célja, amihez döntőbe kell jutnia.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik