Asztalitenisz: Majoros Bence egyik pontja a világelső kínai ellen bekerült a nap legszebbjei közé

SZŰCS MIKLÓS (Puszan)SZŰCS MIKLÓS (Puszan)
Vágólapra másolva!
2024.02.19. 07:18
Ha nyerni nem is tudott Fan Csen-tung ellen Majoros Bence, néhány szép poénnal azért felhívta magára a figyelmet (Fotó: WTT)
A dél-koreai Puszanban zajló csapat-világbajnokság minden versenynapjának végén a szervezők készítenek egy összeállítást a nap legszebb labdameneteiből. A vasárnapi toplistára két magyar, Majoros Bence és Lakatos Tamás is felkerült.

Már beszámoltunk róla, hogy az asztaliteniszezők puszani csapat-világbajnokságának harmadik napján a magyar férfiválogatott 3:0-s papírforma vereséget szenvedett a címvédő Kínától. A nagy különbség ellenére a találkozón bőséggel akadtak látványos poénok, így aztán nem meglepő, hogy a szervezők az aznapi legszebb labdamenetekből összeállított videóba kettőt is beválogattak a magyar–kínai összecsapásból. Az elsőt Lakatos Tamás és Liang Csing-kun meccséből vették ki (3:28-nál kezdődik), a látványos tenyeres pörgetések végén Lakatos rontott, a másodikat pedig Majoros Bence és a világranglistát vezető Fan Csen-tung párharcából (4:09), itt a gyors „adok-kapok” végén a magyar játékos nyerte meg a labdamenetet.

A világbajnokság harmadik napjának legszebb labdameneteiből készült összeállítás az alábbi linken tekinthető meg:

56. ASZTALITENISZ CSAPAT-VILÁGBAJNOKSÁG, PUSZAN
Emlékeztető
Férfiak. 1. csoport:
Kína–Magyarország 3:0
Fan Csen-tung–Majoros Bence 3:0 (7, 4, 5)
Liang Csing-kun–Lakatos Tamás 3:0 (6, 8, 5)
Lin Kao-jüan–Szudi Ádám 3:1 (–10, 6, 2, 7)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik