Az Év Sportolója Gála: „Mérhetetlen mennyiségű szupersztárt termelt ki Magyarország”

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.12.28. 15:39
A 66. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát szervező Magyar Sportújságírók Szövetsége csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be a kategóriák újságírói szavazás alapján szűkített hármas listáit. Az esemény után az MSÚSZ alelnökével, Csisztu Zsuzsával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Csisztu Zsuzsa izgalommal várta a hármas listákat.

„Ilyenkor mindig összemérem, hogy én mit gondolok, és a többi szavazó kolléga véleménye mégis mi. Volt, amiben egyetértettünk, volt, amit én picit másképp gondoltam. A végeredmény szintén izgalmas lesz, amikor a top három közül kikerül az év sportolója. Egészen elképesztő ez a gazdagság: egy olimpiát megelőző évben, ami valójában egy kvalifikációs év a labdarúgó Európa-bajnokság szempontjából is, olyan mérhetetlen mennyiségű szupersztárt termelt ki Magyarország, ami egészen káprázatos. Tényleg az a helyzet, hogy nem tudja az ember, melyik ujjába harapjon, és hogyan próbálja megtalálni a sok jó közül valóban a legjobbat.”

Videónkban szóba kerül, hogy csaknem 20 országból érkeznek vendégek a gálára, köztük, mint az eseményen kiderült, egy olasz aranyladbás labdarúgó, Fabio Cannavaro is. Arról is beszélgetünk, hogy összesen 471 sportújságíró szavazott a listára, ami rekord a 66 éves gála történetében.

A beszámolót az eredményhirdetésről és a top hármas listákat ITT találja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik