Szilveszter: boldog új évet kívánunk minden Olvasónknak!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.12.31. 20:47

 

Újabb év telt el, egy olyan esztendő, amiben a pandémia után a sport már majdnem teljes erejében pompázott. Olvasóinkkal ezúttal is együtt éltük át a hazai és a nemzetközi sikereket.

Csak a teljesség igénye nélkül: Kovács Zsófia ugrásban Európa-bajnok lett, Liu Shaoang megszerezte hazánknak az első egyéni téli olimpiai aranyérmet, Milák Kristóf világcsúcsot úszott a budapesti vizes világbajnokságon.

A magyar válogatott a Nemzetek Ligájában az angolokat oda-vissza megverte – külön emlékezetes a wolverhamptoni 4–0-s siker. A Ferencváros nemhogy megélte a kupatavaszt, csoportgyőztesként egyből a legjobb 16 közé jutott az Európa-ligában. A Sopron női kosárlabdacsapata felülhetett Európa trónjára.

A Bajnokok Ligáját a később aranylabdás Karim Benzema vezérletével a Real Madrid nyerte meg. A szokatlan időpontban rendezett vb-n Lionel Messi ért fel pályafutásának sokadik csúcsára – az argentin válogatottal.

Lassan elérkezik az új esztendő és a fogadalmak ideje. Mi csak azt ígérhetjük, hogy a Nemzeti Sport 2023-ban is mindent megtesz azért, hogy kiszolgálja a sportszerető közönséget.

Ezúton szeretnénk megköszönni az eddigi figyelmet, valamint boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk minden kedves Olvasónknak!

A Nemzeti Sport szerkesztősége

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik