Csupasport: A háromgyerekes anyuka első ultraversenyén rögtön bronzérmet szerzett

Vágólapra másolva!
2022.09.03. 21:35
null
Fotó: Csupasport
A háromgyermekes Csóka Angéla számára az idei Ultra Tisza-tó volt az első ultraverseny, és nem is debütálhatott volna szebben, remek futással a harmadik helyen ért célba.

 

Csóka Angéla 2018-ban kezdett futni, előtte aerobikozott, de három kisgyerek mellett egyre nehezebben tudta beilleszteni az órarendhez kötött, rendszeres testmozgást az életébe, és ebben a helyzetben a futás tűnt a legrugalmasabbnak és a legkivitelezhetőbbnek.

„A férjemmel megbeszéltük, hogy egyik reggel ő, másik reggel én megyek futni, így segítjük, motiváljuk egymást. Ezt egy éven keresztül csináltuk, nem maradt ki egy alkalom sem. Rájöttem, szeretek a szabadban mozogni és futni, élveztem ezt a fajta szabadságérzetet” mondta Csóka Angéla a Csupasportnak.

Oldalunkon ezen kívül olvashatnak egy beszélgetést egy vízitúrák szervezésével és lebonyolításával foglalkozó cég vezetőjével, aki elmondta, tapasztalataik szerint egyre több az olyan fiatal, aki emlékszik, hogy gyerekként már vízitúrázott a szüleivel, ezért remélik, a most gyerekként csatlakozók néhány év múlva felnőttként is túrázni fognak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik