Pistorius-ügy: az autójában is lövöldözött már a sportoló

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.07. 14:25
Korábbi barátnője szerint már az autójában is pisztolyt rántott korábban Oscar Pistorius paralimpikon, akit Reeva Steenkamp előre megfontolt szándékú meggyilkolásával vádolnak Dél-Afrikában.

Samantha Taylort tanúként idézték be a perben, és a nő elmondta, hogy2012 szeptemberében Pistoriust rendőr igazoltatta, ami miatt mérges lett a sportoló, és miután megtörtént a rendőri intézkedés, a barátjával a feszültség levezetése céljából pisztolyt rántott, és a nyitott tetőablakon át az útszéli jelzőtáblára lőtt.

„Oscar nagyon mérges volt az igazoltatás során, aztán miután elhagyták a rendőrt, viccelődni kezdett a haverjával. Én a hátsó ülésen ültem – mondta Taylor. – Azt beszélték, hogy ki kellene lőni egy lámpát az út szélén, és Oscar elő is vette a pisztolyát, majd elsütötte a tetőn kívül. Nagyon hangos volt, ők csak nevettek.”

Taylor azt is elmondta, hogy párszor történt olyan, amikor Pistorius fölébresztette őt az éjszaka közepén, hogy valami zajt hallott, és a pisztolyával a kezében nézett köröl a házban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik