NS HAJRÁ! játék: Szerencse fel!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.04. 19:27
null
Előbb Ricsi születésnapját ünnepelte a család, ezután Anikó névnapja következett (Fotó: Mirkó István)
Szerencsés napokat éltek át, annyi szent. Lapunk nagy sikerrel zajló Hajrá! nyereményjátékának legújabb nyertese, Németh Anikó és fia, Ricsi ugyanis az elmúlt hetekben valósággal tobzódtak az emlékezetes pillanatokban. Előbb a fiú születésnapját ünnepelte a család, ezután Anikó névnapja következett, és még aznap Ricsi beugrott a közeli újságoshoz egy Nemzeti Sportért. A többit már kitalálhatják. A család egy ötvenezer forint értékű Media Markt vásárlási utalvánnyal lett gazdagabb.

 

„A címlap fogott meg aznap, kíváncsi voltam, mit ír az újság a magyar csapatok gyászos nemzetközi kupameneteléséről. Akkor láttam csak a nyereményjáték hirdetését az első oldalon, és miután lekapartam a címkét, megláttam a három egyforma ábrát. Valóban szerencsés heteket élünk" – mondta boldogan Ricsi.

A kereskedelmi szakközépiskolában tanuló fiú egyébként nagy futballrajongó, kedvenc csapata a Manchester City, amely talán még nem dobott piacra olyan ajándéktárgyat, amelyet a fiú ne kapott volna meg születésnapjára. És akkor még a klub címerével díszített tortától szót sem ejtettünk. „Szomorú voltam, hogy idén nem sikerül megnyerni az angol bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig ismét korán búcsúzott a csapat. Talán majd ebben a szezonban másként alakul" – reménykedett a fiú, aki korábban maga is versenyszerűen futballozott, ma már azonban csak hobbiból űzi a sportot a barátaival.

Az édesanyja mosolyogva hallgatja a fiát, miközben a nyári forróságban igencsak jól eső hideg üdítővel kínál meg minket.

„Ő volt a család szerencsemalaca" – mutat nevetve a fiára Anikó. A család harmóniáját egyébként mi sem jelzi jobban, mint hogy a nyeremény megszerzésében is ketten vettek részt. Ricsi kapart, míg édesanyja felhívta lapunkat. De vajon ki fogja felhasználni az utalványt? A fiú esélyeit mindenesetre csökkenti a tény, hogy Manchester City-s ereklyéket aligha lehet beszerezni a műszaki áruházban.

„Egyelőre nem döntöttem el, mire használjuk fel az utalványt, lehet, hogy veszünk egy grillsütőt vagy egy új tévét, a jelenlegi ugyanis már elég régi. Egyébként képzeljék el, annak idején azt is nyertem, nem sokkal utána pedig egy videót is. Ezen kívül egyszer még egy bicikli is az enyém lett egy hasonló játék során, igaz ennek már van vagy tíz éve. Ideje volt már, hogy megint szerencsénk legyen" – nevetett Anikó.

A hölgytől egyébként szintén nem áll távol a sport világa, valósággal rajong a kézilabdáért, korábban maga is sportolt, és bár Budapesten él, a Győr női kézilabdacsapatának mérkőzéseit mindig megnézi, hiszen Görbicz Anita és az azóta már visszavonult Pálinger Katalin miatt beleszeretett a csapatba.

A fényképezőgép előkerülésekor is jókedvűen mosolyognak lapunknak. „De ígérje meg, hogy csak az arcom látszik majd!" – nevet a fotók elkészülése után Anikó.

Az utalvány tehát jó helyre kerül, távozásunkkor pedig Ricsi még megjegyzi, hogy a TV vagy a grillsütő sem rossz ötlet, de annyi pénzből már kijön egy Xbox is.

Nemzeti Sport HAJRÁ! Kaparjon és nyerjen mindennap! Regisztráció, nyertesek, játékszabályzat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik