NS HAJRÁ! játék: Egy könnyű nap éjszakája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 08:29
null
A zene mellett a sport sem áll távol Árvai Józseftől (Fotó: Gy. Balázs Béla)
Továbbra is nagy sikerrel zajlik lapunk Hajrá! elnevezésű nyereményjátéka, amelynek köszönhetően ezúttal egy MP4 lejátszóval gazdagodott a szerencsés nyertes. Árvai Józsefnél vélhetően jó kezekben, pontosabban fülekben lesz az értékes ajándék, hiszen szereti a zenét, elmondása szerint rendszeresen zenehallgatás közben hajtja álomra a fejét.



„Az örök kedvencem a Beatles. Különösen közel áll a szívemhez az Egy nehéz nap éjszakája című slágerük, de igazából mindegyik dalukat szívesen hallgatom, legyen az gyorsabb szám vagy ballada. Természetesen John Lennon vagy Paul McCartney szólóalbumai is megtalálhatóak a gyűjteményemben” – avatott be minket József.

A szerény, csöndes, ám rendkívül jó kedélyű férfi izgatottan veszi kézbe a nyereményt, amelyből vélhetően hamarosan a Sárga tengeralattjáró és a többi klasszikus Beatles-nóta szól majd.

Persze a zene mellett a sport sem áll távol Józseftől.

„A nyertes lapszámot tulajdonképpen a Forma–1-nek köszönhetem, hiszen az aktuális futam felvezetéséről akartam olvasni, amikor a címlapon megláttam a nyereményjáték hirdetését. Lekapartam, és el sem hittem, hogy nyertem, hiszen korábban még sosem volt szerencsém az ehhez hasonló játékokon” – elevenítette fel az emlékezetes nap eseményeit a nyertes.

A napokat teljes nyugalomban töltő férfi gyakran olvassa lapunkat, egy közeli barátja ugyanis naponta megvásárolja az újságot, így neki könnyű dolga van a beszerzéssel.

„Régebben jobban lekötött a sport, rendszeresen jártam a Fradi meccseire, de a mai magyar labdarúgásért már nem tudok lelkesedni. A külföldi futballt persze nyomon követem, régóta a Bayern Münchennek szorítok, így az idén nem volt okom panaszra” – mondta elégedetten József.

A férfi korábban maga is sportolt, igaz nem lábbal, hanem kézzel terelgette a labdát, a kézilabdás éveknek azonban már végük. A csendes mindennapokon azért a sport mellett másnak is jut hely. „Szeretek az autókkal foglalkozni, s nagy szenvedélyem a fotózás. Somogy megyéből származom, amikor még ott éltem, beléptem a Barcsi Körbe, amelynek azóta is tagja vagyok. Sok téma áll közel hozzám, legjobban talán mégis a természetet szeretem fényképezni” – mondta József.

Hiába az izgalmas hobbi, a fényképezőgép előkerülésekor kicsit mégis megriad Árvai úr. „Hú, nem számítottam ekkora felhajtásra. Egyébként sem vagyok fotogén alkat, a végén még maguknak okozok bajt, mert megrémülnek tőlem az olvasók” – nevetett a fényképek készítése közben a férfi.

Nemzeti Sport HAJRÁ! Kaparjon és nyerjen mindennap! Regisztráció, nyertesek, játékszabályzat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik