Küzdősport: Török Dániel Murat Gezerici ellen lép szorítóba

Vágólapra másolva!
2010.10.28. 16:08
Török Dániel szombat este az eredeti tervekkel ellentétben nem Gökhan Akkusszal, hanem Murat Gezericivel küzd meg az IKBO szervezet Európa-bajnoki címéért Budapesten – adták hírül közleményben a gála szervezői.

Az MMA szabályrendszer szerint zajló összecsapáson eredetileg a török Gökhan Akkus lett volna Török Dániel az ellenfele, a szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint azonban rivális – immáron harmadszor – lemondta a mérkőzést.

A szervezők hamar gondoskodtak a pótlásáról, és sikerült megegyezniük egy másik, friss Európa-bajnokkal, a szintén török nemzetiségű Murat Gezericivel. Török Dániel, ismerve új ellenfele kvalitásait, amondó, hogy cseppet sem lesz könnyebb dolga a várhatóan este 9 óra körül sorra kerülő ütközetben.  

A viadal programjában, amelynek a Sportmax Hegyvidék Sportcsarnok ad otthont, a címmeccs mellett egy nyolcfős MMA-rendszerű torna is szerepel, amelyen hazai kiválóságok – Polgár Ádám, Dolog György, Zahari Vince, Káluc Martin, Jónás Attila, Besztercei Móric, Soltész László, Szulcsányi Gábor – mérik össze tudásukat.
    
Tötök meccse mellett további K1-es mérkőzéseket is rendeznek, Alex Vogel, Tayfun Karci és Victor Harder is ringbe lép.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik