Floorball: a kupadöntőben vigasztalódhatnak a Pillangók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.07. 21:26
A hétvégén megrendezésre kerültek a férfi és női floorball Magyar Kupa-elődöntők, ezzel kialakultak a finálék párosításai.

FÉRFIAKFÉRFIAK

Nem szakadt meg a sorozat. A férfi kupa elődöntőinek egyik ágán a tavalyi döntős csapatok csaptak össze. A hazai pályán szereplő komáromi SZPK-Nokia az elmúlt évekhez hasonlóan ismét bejutott a döntőbe, gólgazdag mérkőzésen legyőzve a Dunai Krokodilok együttesét.

A férfi küzdelmek másik ágán a papírforma érvényesült. A Phoenix Fireball SE hozta a kötelezőt a Cartoon Heroes ellen és ezzel biztosította helyét a döntőben. A május 31-én megrendezésre kerülő fináléra kilátogatók ismét egy rangadónak lehetnek szemtanúi, nagyszerű és parázs hangulatú mérkőzésre van kilátás.

FLOORBALL, FÉRFI MAGYAR KUPA, ELŐDÖNTŐ
SZPK-Nokia Komárom–Dunai Krokodilok SE 15–9
Phoenix Fireball SE–IBK Cartoon Heroes 8–3
A DÖNTŐBEN
SZPK-Nokia Komárom– Phoenix Fireball SE

NŐK

Szépíthetnek a Pillangók. Ami a bajnokságban nem sikerült a Neumann Pillangóknak, az a Magyar Kupában összejött nekik. Az Ares HC ellen vívott elődöntőjük során az ellenfél nem tudta megnehezíteni a dolgukat, nagyarányú győzelemmel jelezték, hogy bár idén a bajnoki címről lemondhattak, de a kupagyőzelemért mindent megtesznek.

Az elődöntők másik ágán a női bajnokság döntős csapatai csaptak össze. A hazai SZPK-Nokia Komárom 2–1-es vezetést követően végül 3–2-es vereséget szenvedett az egri Eszterházy-MEISE csapatától. Ezzel a komáromi lányok nem tudták megismételni tavalyi eredményüket, mikor bejutottak a döntőbe.

A hölgyek számára kiírt Magyar Kupa döntője szintén május 31-én kerül megrendezésre a férfi döntő és a Kelet-Nyugat gála mellett.

NŐI MAGYAR KUPA, ELŐDÖNTŐ
SZPK-Nokia Komárom–Eszterházy MEISE 2–3
Neumann Pillangók FSE–Ares HC '94 20–2
A DÖNTŐBEN
Neumann Pillangók– Eszterházy MEISE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik