Arnold Schwarzenegger és Dolph Lundgren: legendás színészek legendás erőben

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2023.04.08. 19:36
Közös fitneszedzés után kis bringázás: bár a két híresség összesen száznegyven éves, a formájukra nem lehet panasz.

Akár egy film forgatási helyszíne is lehetett volna, ezúttal azonban csak barátilag találkozott egymással Arnold Schwarzenegger és Dolph Lundgren a Los Angeles-i Venice Beachen. Na és persze mi más hozta volna össze őket, mint a sport. A nyolcvanas-kilencvenes évek két népszerű akcióhőse előbb edzett egyet az arrafelé ikonikus helyszínnek számító Gold’s Gymben, majd elmentek bringázni a festői szépségű parton. Érdekesség, hogy tavaly ősszel mindketten privát edzéseket tartottak egy gyerekeket segítő jótékonysági program keretén belül, és elképzelhető, hogy ezúttal is valami hasonló cél hozta őket össze. A felvételek tanúsága szerint ugyanis mindketten be voltak mikrofonozva a teremben.

Érdekesség, hogy bár jóban vannak, és mindketten a nyolcvanas évek meghatározó akciószínészei, mégis mindössze három filmben szerepeltek együtt, méghozzá a Feláldozhatók első három részében a kétezertízes években.

Schwarzi fénykorában

A hétszeres Mr. Olympia-győztes Schwarzeneggerről a Csupasporton is gyakran írunk, hetven fölött is pazar formában van, olykor képeket oszt meg az edzéseiről, és imádja a steaket. Nos, ugyanez elmondható a nála tíz évvel fiatalabb, még „csak” hatvanöt éves Dolph Lundgrenről is. A svéd színész szintén rendszeresen edz, és nem nagyon van szégyenkeznivalója.


 











A bejegyzés megtekintése az Instagramon























 

Dolph Lundgren (@dolphlundgren) által megosztott bejegyzés


Úgy tűnik, Schwarzenegger sosem unatkozik. Az osztrák testépítő-legenda nemrég az NFL-ben szereplő New York Jets játékosával, Mekhi Bectonnal, és a UFC-ben vitézkedő nehézsúlyú világbajnok Francis Ngannou-val fotózkodott az edzőteremben.


 











A bejegyzés megtekintése az Instagramon























 

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés


És ha már Dolph Lundgren: a színész csinos lányáról, Idáról akkor írtunk, amikor Jean-Claude Van Damme lányával, Biancával edzett együtt – ha már szüleik is megküzdöttek a Tökéletes katonában.

Nyitó kép: Instagram

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik