Schwarzenegger legfőbb riválisa túl van a hetvenen, de kiválóan tartja magát

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2022.12.29. 15:41
Válogatás legolvasottabb idei cikkeinkből: Lou Ferrigno elárulta, mi a titka, hogy ennyi idősen is remek a fizikuma.

Az Instagram-posztja alapján hetvenévesen is nagyszerű formában van Lou Ferrigno. A népszerű testépítő nemrég tett közzé egy fényképet, amelyen jól látszik, hogy rendszeresen edz, és ennek köszönhetően a korához képest kiváló fizikai állapotban van.

„Ötvennyolc éve edzek, és büszke vagyok rá, hogy közel a hetvenegyhez is ilyen jó erőben vagyok” írta az Instagramon Lou Ferrigno, aki november 9-én tölti be a hetvenegyedik életévét.

A kétszeres Mr. Universe-győztes legenda a mai napig nagy népszerűségnek örvend. Annak idején Arnold Schwarzenegger első számú vetélytársa volt, de a Mr. Olympián egyszer sem tudta legyőzni az osztrák legendát.

https://www.youtube.com/watch?v=FCZ96D1rNpw&ab_channel=Nick%27sStrengthandPower

Az 1977-es Pumping Iron című film tette igazán híressé, a népszerűsége azóta is töretlen.

Arnold Schwarzeneggerhez hasonlóan a testépítés mellett ő is sikeres színész lett, szerepelt például a hetvenes-nyolcvanas években a Hihetetlen Hulk című tévésorozatban (ő alakította a főhőst), az 1983-as Herkules című filmben, legutóbb pedig a 2019-es Ring Ring című filmben kapott nagyobb szerepet.

Ferrigno mint Hulk

Azt talán már kevesebben tudják róla, hogy korábban játszott két mérkőzést a kanadai amerikaifutball-ligában, de hiába volt nagydarab, nem ment neki a játék.

A kilencvenes években Michael Jackson személyi edzője volt.

És hogy mi a titka, hogy hetvenévesen is ennyire jó formában van? Nemrég a menshealth.com-nak adott interjúban adott rá választ.

„Három titok van. Étkezz jól, aludj jól és eddz jól. És egy dolgot sohase felejts el: az egészséged a legnagyobb kincsed.”

Ferrigno hetvenévesen is remek formában van (Fotók: AFP)

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik