Mit kínál a Csupasport a mindennapokra?

Vágólapra másolva!
2020.03.19. 19:18
Tematikus cikkek, új rovatok és kihívások, magazinok és e-magazinok: az élet bonyolulttá vált, de a szabadidős sportolók már számtalan nehéz helyzetből találtak kiutat.

A koronavírus-járvány átalakította mindennapos életünket, és ez alól a szabadidős sportolók sem kivételek. Mindenki alternatív megoldások után kutat, házhoz viszi az otthoni edzéshez szükséges sportszereket, próbálja kihozni a legtöbbet az új helyzetből, miközben aggódva nézi a híreket, hogy mikor mehet újra csoportos futóedzésre vagy a kedvenc edzőtermébe. És néha még különleges kihívásokra is vállalkozik, mint ez a kínai férfiú a 66 kilométeres ágy körüli futásban – nos, ő már tényleg nagyon unatkozhatott.

A Csupasport stábja továbbra is mindent megtesz, hogy kellemes olvasnivalót kínáljon a szabadidősportról. Nem lesznek versenyek, nem lesznek új rekordok, nem lesznek emlékezetes eredmények – de továbbra is lesz szabadidősport, továbbra is sok millió magyar gondolja majd úgy, hogy valamit igenis mozognia kell. Sőt, ha lehet is valami előnye ennek a borzalmas időszaknak, az az, hogy a kényszerű otthonlét miatt még többen kezdenek majd el sportolni, mert az addig esetleg nem különösebben vonzó testmozgás is a csodálatos újszerűség varázsát adja.

Otthoni sportolás – írtuk a címlapon a kiemelt dobozunk főcímébe. Sok cikket szedtünk már össze a korábbi békebeli időszak terméséből is ebbe a rovatba, de természetesen a következő napokban is folyamatosan igyekszünk majd jó és biztonságos ötletekkel kirukkolni.

Próbálunk mindent a pozitív oldaláról megfogni, hiszen vélhetően lesz sok rossz hír még ezekben a hetekben, de az alapesetben is megfelelően motivált szabadidős sportolóknak könnyebb lesz az apátiából a remény felé fordulniuk. Tervezünk új rovatokat, új kihívásokat is, hogy mindenki úgy érezhesse, az otthon töltött kényszerű napoknak is legyen valamiféle „sportos” értelmük.

 

 

A csupasport@csupasport.hu címre továbbra is várunk minden kérdést, ötletet, tippet, igyekszünk odafigyelni a szabadidősport nagyobb és kisebb rezdüléseire is.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik