BL: Köszönöm – Kovács Zoltán odaszúrt Dollnak a siker után? – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.15. 07:08
Mint megírtuk, az idegenbeli 1–1 után Felcsúton a gól nélküli döntetlen is elég volt a Mol Vidi FC-nek a Malmö elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján. A következő körben a görög AEK Athén vár a magyar csapatra, amely ha akkor is továbbjut, a BL, míg ha kiesik, az Európa-liga csoportkörében folytatja. A találkozó után Kovács Zoltán, a székesfehérváriak sportigazgatója vélhetően Thomas Dollnak, a rivális Ferencváros vezetőedzőjének szúrt oda kicsit.

A történet hátteréhez néhány napot vissza kell mennünk az időben – még a Vidi elleni párharcot felvezető sajtótájékoztatón Uwe Rösler, a Malmö német vezetőedzője egyáltalán nem titkolta, hogy honfitársa, Thomas Doll beszámolt neki a magyar bajnokról.beszámolt neki a magyar bajnokról.

„Nagyon jó barátom, Thomas Doll mindent elmondott nekem a Vidiről...” mondta korábban Rösler.

Kovács Zoltán a keddi siker után köszönetet mondott a Mezőkövesdnek, a Debrecennek és az MLSZ-nek, amiért azok a Vidit segítve belementek, hogy módosítsák a címvédő elleni bajnokik időpontját, majd Kovács név nélkül említett mást is:

„Köszönöm azoknak, akik felkészítették a Malmö vezetőedzőjét arra, hogy ki tudjuk verni a csapatát. Remélem, hogy az AEK Athént is ilyen jól felkészíti majd valaki ellenünk.”

Elég egyértelműnek tűnik, hogy Kovács kinek címezte ezeket a sorokat…

A videóban Kovács Zoltán mellett továbbá Juhász Roland és Kovács István is értékelte a párharcot.


BAJNOKOK LIGÁJA
3. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ
BAJNOKI ÁG
MOL VIDI FC–Malmö FF (svéd) 0–0
Továbbjutott:
a Mol Vidi FC, 1–1-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik