Videó: fekete macskák hoztak szerencsét a budapesti atlétikai vb-nek

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2023.08.27. 12:21
Egy fekete cicamama és négy kölyke hozott szerencsét a budapesti atlétikai vb-nek? Vagy ők fogták meg az isten lábát, hogy a nemzeti atlétikai központ benépesült önkéntesekkel? Mindenesetre igen jó dolguk volt az idei év legnagyobb sporteseménye alatt, viszont bármikor hajlandóak lennének új otthonba költözni.

Eljött a kánaán – és ezt nem csak az atlétikáért rajongó szurkolók gondolhatták így, amikor bő egy hete elkezdődött a budapesti világbajnokság, hanem az a fekete macska család is, amelynek addigi lakóhelye benépesült önkéntesekkel. A cicamama és négy kölyke ugyanis mindennap bőséges étkeztetésben részesült, kaptak etetőtálakat, sőt még egy kis házikót is. Meg nagyon sok szeretetet, simogatást – szóval, megtapasztalhatták, milyen is az édes élet.

@nemzeti_sport

És erről nehezen mondanának le, viszont a világbajnokságnak vasárnap vége, és bár a terület bontása tart még egy ideig, s addig egy hölgy gondoskodik róluk, ők jobban szeretnének magunknak egy végleges otthont.

A budapesti világbajnokság lenyűgöző volt, ahogy reméljük, hogy ezek a szerencsét hozó fekete, bájos cicák is elkápráztatnak valakit annyira, hogy úgy dönt, új otthont ad, szerető gazdija lesz a négy-öt hónapos kicsiknek és mamájuknak.

Annyi biztos, cipőfűzőt kiválóan tudnak kikötözni.Egyébként meg a macskák kiváló sprinterek, lustálkodásban, na meg dorombolásban pedig világbajnokok.

A CICÁK IRÁNT ERRE A LINKRE KATTINTVALEHET ÉRDEKLŐDNI!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik