Atlétikai vb: Az utolsó százon nem én futottam, hanem mi, magyarok – Molnár Attila

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.08.20. 11:33
Molnár Attila óriásit hajrázva, előfutamában a harmadik helyen célba érve, 44.84-es országos csúccsal jutott be a 400 méteres síkfutás elődöntőjébe. Az NSO Tv-nek elmondta, teljesen kiesett neki az utolsó 100 méter, s úgy érezte, nem is ő futott, hanem mi, magyarok.

„Beértem, kihagyott az agyam, próbáltam pihenni, mert nagyon elfáradtam. Aztán felnéztem, pont akkor, amikor mindenki elkezdett ordibálni, aztán megláttam, hogy harmadik lettem. Az euforikus állapot volt tíz másodpercig, aztán visszatértem ide, a Földre. Mennyit segített a közönség? Az utolsó száz méterről egy kép nincs a fejemben, nekem ott kiesett minden. Ott nem én futottam, hanem mi, magyarok” – idézte fel Molnár Attila a versenyét.

Videónkban a 400 méteres síkfutás keddi elődöntőjében is érdekelt 21 éves atléta azt is elmondja, hogy visszanézi-e az utolsó 100 métert, illetve lehet-e még faragni a most felállított, 44.84-es országos csúcsán.

Az atlétikai vb-ről a Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja:Csinta Samu, Németh Andrea, Patai Gergely, Vincze Szabolcs, Nagy-Pál Tamás (videó), Pusztai Viola (videó), Szabóky Zsolt (videó), Árvai Károly (fotó), Szabó Miklós (fotó), Török Attila (fotó).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik