Atlétikai vb: a kiemelt vendégeknek szánt helyeket is értékesítik

Vágólapra másolva!
2023.08.23. 11:04
null
Több mint ezer jegy találhat gazdára a legnépszerűbb esti programokra (Fotó: Szabó Miklós)
Kiemelt vendégeknek szóló jegyeket szabadít fel a nézők számára a budapesti atlétikai világbajnokság szervezőbizottsága.

 

A vb hátralévő napjaira összesen csaknem 1500, a legjobb helyekre szóló belépőt terveznek értékesíteni, kizárólag online– tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Kedd estig az összes elérhető jegy elfogyott a vb hátralévő döntőire. Ezért a szervezőbizottság kezdeményezte a nemzetközi szövetségnél, hogy kivételesen a VIP-vendégeknek fenntartott helyek egy részét is nyissák meg a jegyvásárlók előtt.

Csaknem 1500 db, a vb hátralévő napjainak legnépszerűbb esti programjaira szóló jegy találhat gazdára. Ezek a belépők kizárólag a vb hivatalos online felületén keresztül vásárolhatók meg. Az akció szerdán reggel 8 órakor kezdődött és a szerda esti programra frissen felajánlott jegyek alig másfél óra alatt elkeltek.

„Látjuk a mai akció sikerét és érezzük az egyre fokozódó nyomást, így a következő napokban is mindent megteszünk, hogy legyenek még elérhető jegyek. Egyeztetünk a nemzetközi szövetséggel, sőt még a versenyt közvetítő tévétársaságokat is megkértük, hogy a szokásosnál kisebb helyet foglaljanak el a lelátón, hogy bejuthassanak még nézők” – mondta Németh Balázs, a Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója.

A helyszíni jegypénztárakban kizárólag a délelőtti programokra lehet belépőt váltani.

Az atlétikai vb-ről a Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja:Csinta Samu, Németh Andrea, Patai Gergely, Vincze Szabolcs, Nagy-Pál Tamás (videó), Pusztai Viola (videó), Szabóky Zsolt (videó), Árvai Károly (fotó), Szabó Miklós (fotó), Török Attila (fotó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik