Liverpool: aláírt a Bayern korábbi támadója – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.13. 22:05
null
Xherdan Shaqiri aláírt a Liverpoolhoz (Fotó: liverpoolfc.com)
A Sky Sports információi szerint orvosi vizsgálaton vesz részt a Liverpool labdarúgócsapatánál Xherdan Shaqiri, a Premier League-ből kieső Stoke City svájci válogatott támadója. A BL-döntős klub a késő esti órákban hivatalosan is bejelentette a futballista szerződtetését.

 

Két nappal ezelőtt, szintén a Sky Sports értesüléseire hivatkozva már megírtuk, hogy a Liverpool megkezdte a tárgyalásokat a 26 éves szélsővel, akinek az eddigi szerződésében 13.5 millió fontos kivásárlási ár szerepelt. A legfrissebb információk alapján úgy tűnik, a két klub megegyezett egymással Shaqiri átigazolásáról.

A futballista klubváltását péntek késő este a Liverpool a hivatalos honlapján megerősítette. Shaqiri hosszú távú megállapodást kötött a Mersey-parti egyesülettel, amelynél a Juventushoz távozó Emre Can 23-as számát örökölte meg. A Liverpool korábban Fabinhót és Naby Keitát szerződtette a nyári árigazolási időszakban.

A svájci válogatott támadó az oroszországi világbajnokságon négy mérkőzésen egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott, míg az előző szezonban a Premier League-ben 36 meccsen nyolc találatot és hét asszisztot jegyzett.

Shaqiri korábban futballozott a Bayern Münchenben és az Internazionaléban is.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik