Leicester City: dupla fizetéssel marasztalnák Jamie Vardyt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.27. 14:26
A Leicester City megduplázná gólzsákjának, Jamie Vardynak a fizetését annak érdekében, hogy a támadót a januári átigazolási időszakban még nehezebb legyen kimozdítani a klubtól. A PL éllovasára nehéz feladat vár, hiszen ugrásra (átigazolásra) készen áll a Chelsea és a Manchester City is.

A két nagy klub angol sajtóhírek szerint 30 millió fontot sem sajnálna Vardyért, akinek piaci értékét a transfermarkt.de 4.2 millió fontra teszi. Claudio Ranieri menedzser többször nyilatkozott arról, hogy semmi pénzért nem eladó a bajnokság meglepetéscsapatának kulcsembere, ilyen összeg hallatán azonban átértékelheti az álláspontját. A riválisok eközben Vardy megszerzésével két legyet üthetnek egy csapásra, ugyanis nemcsak saját keretüket erősíthetik meg, hanem a titkos bajnokaspiránssá előlépő gárdát is gyengíthetik. Bár ez utóbbi csak a manchesteriek számára valós lehetőség, a címvédő londoniak esetében aligha.

Vardyval 2014 nyarán kötötte meg a Leicester City a jelenleg is érvényben lévő szerződést, amelyből még két és fél év van hátra, és heti 40 ezer fontos fizetést garantál a csatárnak. Az éllovas a megváltozott körülményekre való tekintettel a jövőben megduplázná Vardy fizetését, a heti 80 ezer font akár maradásra is bírhatja a 28 éves futballistát. Legalábbis lényegesen közelebb van ahhoz, amit a nagyoknál kereshetne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik