Anglia: Mourinho kifakadt, az FA elutasította a fellebbezését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.20. 10:03
Mint megírtuk, az angol Labdarúgó-szövetség (FA) egy mérkőzésről eltiltotta, valamint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte José Mourinhót, a Chelsea menedzserét. A portugál szakember fellebbezett a döntés ellen, mondván, nem beszéli olyan jól az angolt, szavait pedig félreértették.

Mourinho azután fakadt ki, hogy a Southampton elleni mérkőzésen Radamel Falcao nem kapott meg egy, a portugál szakember szerint jogos büntetőt, valamint az említett találkozó után azt állította, hogy a játékvezetők „félnek” 11-est adni, és „állandóan büntetik a londoniakat”, de „nem probléma”, ha ezért az állításáért megbünteti őt a szövetség.

Az 52 esztendős tréner az FA ítélete után levélben fellebbezett, ám a szövetség ezt elutasította.

Mourinho elismerte, helytelenül viselkedett, ám azt tagadta, hogy kompromittálta volna Robert Medley játékvezetőt, valamint rámutatott arra, hogy míg az FA őt megbünteti, addig több, hasonlóan szókimondó Premier League-menedzsert sem vesz elő.

A portugál arról is említést tett, nem beszéli még olyan jól az angol nyelvet, valamint felfokozott állapotban nyilatkozott, ennek következtében félreérthette az angol szövetség, amit mondott, ám az FA erre úgy reagált, a tréner elég kifinomultan beszéli az angolt, és tapasztalt interjúalanynak számít, így elutasította a fellebbezést.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik