Everton: a klublegenda a jövő nagy kedvencét látja Besicben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.04. 07:33
Muhamed Besic vasárnap, a Porto elleni 1–1-es felkészülési mérkőzésen mutatkozott be az Everton labdarúgócsapatában, és nemcsak Roberto Martínez menedzser, hanem a nap ünnepeltje, Leon Osman klublegenda is méltatta teljesítményét.

„Az edzéseken nem ilyen agresszívek a belépői, hála az égnek – mondta a 33 esztendős Leon Osman, aki 11 évnyi szolgálatáért „kapta" a mérkőzést klubjától az angliai szokásoknak megfelelően. – De a technikai tudását, jó labdakezelését már a tréningeken is felmérhettük. Igazán jól sikerült a srác bemutatkozása, és ha minden héten így teljesít, hosszú évekig a közönség kedvence lesz."Leon Osman, aki 11 évnyi szolgálatáért „kapta" a mérkőzést klubjától az angliai szokásoknak megfelelően. – De a technikai tudását, jó labdakezelését már a tréningeken is felmérhettük. Igazán jól sikerült a srác bemutatkozása, és ha minden héten így teljesít, hosszú évekig a közönség kedvence lesz."

Besic a második félidőre állt be a Porto elleni meccsen, egy nagyszerű csellel nyitott, majd kemény belépőkkel igyekezett felhívni magára a figyelmet, és hamar belopta magát a szurkolók szívébe egy tökéletes ütemű becsúszó szereléssel is.

Mint beszámoltunk róla, a tavasszal még a Ferencvárosban futballozó 21 éves bosnyák válogatott játékos a meggyőző világbajnoki szereplése eredményeképpen lett a liverpooli „kékek" játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik