Anglia: klubrekordot jelentő összegért igazolt a Cardiff

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.11. 17:56
A Premier League újoncánál, a Cardiff Citynél folytatja a pályafutását Gary Medel, a Sevilla középpályása, aki négyéves szerződést kötött a walesi klubbal. A 26 esztendős chilei játékos átigazolási díját nem hozták nyilvánosságra a felek, az azonban biztos, hogy a Cardiff klubrekordot jelentő összeget fizetett a játékosért.

Ezen a nyáron már harmadszor vásárolt klubrekordot jelentő pénzmennyiségért játékost a Cardiff City. Az angol élvonal újonca előbb 8.7 millió eurót fizetett a Köbenhavn tehetségéért, Andreas Corneliusért, majd több mint 9 millió euróért vásárolta meg a Tottenham védőjét, Steven Caulkert.

A klubhonlap tájékoztatása szerint házon belül ismét átigazolási rekordot eredményező összegért szerezte meg a Sevilla chilei válogatott középpályását, Gary Medelt. A pontos vételárról nem tájékoztattak az érintett klubok, az ugyanakkor biztos, hogy 10 millió euró körüli összegért cserélt gazdát a 26 esztendős futballista játékjoga.

Medelnél több piros lapot (5) egyébként a spanyol bajnokságban 2011 januárja óta senki sem kapott, így nem csoda, hogy a Sevilla jó pénzért megszabadult a középpályástól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik