Stieber Zoltán az Aston Villa felnőttcsapatával kezdi az edzéseket

juniorsport.hu juniorsport.hujuniorsport.hu juniorsport.hu
Vágólapra másolva!
2008.07.11. 16:39
Stieber Zoltán 2005 nyarán került az Aston Villához. Az első két évben a korosztályos, majd a tartalékcsapatban szerepelt, míg az elmúlt télen a harmadosztályú Yeovil Town együtteséhez került, ahol nagyon elégedettek voltak vele. Ahogy tavaly, úgy most is az Aston Villa első osztályú keretével kezdi meg a felkészülést a 19 éves középpályás.
Stieber Zoltán 2007 januárjában írta alá profi szerződését az Aston Villával, az előző idény rajtja előtt a felnőttkerettel kezdte meg a felkészülést, és a klub amerikai túráján be is mutatkozhatott a nagycsapatban.

Az idény elején a tartalékoknál szerepelt, majd a Yeovil csapatához került, ahol mély benyomást tett a szakemberekre és a szurkolókra.

Most Stieber újra az Aston Villa nagycsapatával kezdi meg a felkészülést, s a klub svájci túráján is részt vesz a felnőttkerettel.

Tavaly Amerikában több edzőmeccsen is pályára lépett, és abban bízik, hogy megint lesz lehetősége a bizonyításra.

„Annál is inkább, mert ez az utolsó év a szerződésemből – mondta Stieber -, így nagyon szeretném bizonyítani, hogy jó vagyok, hogy lehet rám számítani.”

„Egy hónapot otthon töltöttem, és mondhatom, nem volt könnyű visszajönni, hiszen nagyon hiányzik a családom, a barátnőm, a barátaim, de tudom, hogy most azt az időszakát élem az életemnek, amikor áldozatot kell hoznom a céljaimért” – nyilatkozta a fiatal labdarúgó.

Stieber hozzátette, mindent megtesz azért, hogy szerződést hosszabbítson vele az Aston Villa – ezért fog küzdeni az egész idényben, de már a felkészülés során is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik