Ha Halmosi Péteren múlna, már a Hull City futballistája lenne

Vágólapra másolva!
2008.07.02. 10:07
Halmosi Pétert továbbra sem akarja elengedni az angol második vonalban szereplő Plymouth Argyle: legutóbb a Premier League-be idén feljutó Hull City közel 2 millió fontról szóló ajánlatát utasította vissza.
Halmosi Péter az élvonalba vágyik
Fotó: Action Images
Halmosi Péter az élvonalba vágyik
Halmosi Péter az élvonalba vágyik
Fotó: Action Images
Halmosi Péter az élvonalba vágyik

„A Hull valóban érdeklődik irántam, s a jelek szerint komolyak a szándékai. Ha jól tudom, három-négy ajánlatot tett már a klubomnak, elképesztő összegek repkednek a levegőben – mondta a Nemzeti Sportnak Halmosi. – Én is hallottam a Hull City 1.75 millió fontos megkereséséről, bár a Plymouth ennél is többet kér értem. Sokkal többet. Számomra egyébként hihetetlen, ami most zajlik körülöttem, mert gyerekként álmomban sem gondoltam volna, hogy egy nap ennyire értékesek lesznek a lábaim.”

Ez is mutatja, hogy Halmosi milyen fontos a Plymouth számára, de a magyar légiósnak az az álma, hogy a Premier League-ben játszhasson.

„Mivel megszerettem a klubot, a csapatnál pedig elismernek és tisztelnek, nem hangozna szépen, ha határozott igennel felelnék – válaszolta Halmosi arra kérdésre, hogy csalódott lenne-e, ha el kellene hagynia jelenlegi együttesét. – Mégis ez a válaszom.”

„A futballisták jelentős része ugyanis azért dolgozik egész életében, hogy a világ legerősebbnek tartott bajnokságában, a Premier League-ben szerepelhessen, márpedig magyar labdarúgóként most közel járok ehhez. Tényleg ezt érzem. Meg persze bizsergést. Hogy szombathelyi srácként, huszonnyolc évesen életem nagy lehetősége előtt állok.”

Halmosi szerdán a Plymouthszal kezdi el a felkészülést a következő idényre, de az még kérdéses, hogy a szezonban melyik csapatnál játszik majd.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik