Buzsáky Ákos szerint José Mourinho a világ legjobb edzője

Vágólapra másolva!
2008.05.08. 13:20
A eurosport.com a címlapján közöl egy interjút a magyar válogatott támadó középpályásával, Buzsáky Ákossal. A játékos szerint José Mourinho a világ legjobb edzője, és ha tehetné, szárnyakat növesztene, hogy még több gólt rúghasson.
Buzsáky az angol sajtóban is népszerű
Foto: Action Images
Buzsáky az angol sajtóban is népszerű
Buzsáky az angol sajtóban is népszerű
Foto: Action Images
Buzsáky az angol sajtóban is népszerű

Buzsáky Ákos rendkívül népszerű Angliában. A eurosport.com nevű angol internetes portál „sztárként” emlegeti a magyar középpályást, és a címlapon egy miniinterjút közöl vele.

Ebben Buzsáky többek közt arról is beszél, hogy Puskás Ferenc volt a kedvenc labdarúgója, jelenleg pedig José Mourinhót tartja a világ legjobb edzőjének.

Buzsáky az angol másodosztályban szereplő Queens Park Rangersben játszik. A csapat célja az élvonalba való feljutás, amiben a magyar futballista kulcsszerephez juthat.

A válogatott középpályás Maniche-t és Decót emelte ki az eddig vele együtt futballozó labdarúgók közül. Nem véletlen: a Portóval portugál bajnokságot, kupát és UEFA-kupát nyert, s ezzel jelenleg a legeredményesebb aktív magyar labdarúgó.

Arra a kérdésre, hogy milyen különleges képességet választana, ha tehetné, Buzsáky a repülést említette. Nevetve hozzátette, ha így lenne, góllövésre használná fel ezt az adottságot.

Az interjúban kellemetlen élményekről is beszélt a válogatott labdarúgó: a legrosszabb körülményeket eddig Litvániában és Grúziában tapasztalta, és ki nem állhatja Blackpool szeles pályáját.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik