Fülöp Mártont kölcsönadták, a Leicester Cityben folytatja

Vágólapra másolva!
2007.08.16. 13:56
A Leicester City a szezon hátralévő részére kölcsönvette Fülöp Mártont. A Sunderlandben tartalékkapusnak számító magyar válogatott játékos mellett Clive Clarke is Martin Allen együtteséhez került.

Fülöp Márton angliai pályafutása során negyedszer is kölcsönjátékosként folytatja.

A Sunderlandben a skót válogatott Craig Gordon érkeztével második számú kapussá vált magyar válogatott futballista visszatér a másodosztályba, ahol a Leicester City játékosa lesz a szezon végéig.

„Ő az a kapus, akit már sokszor megpróbáltam megszerezni” – nyilatkozta Martin Allen, a Leicester City menedzsere.”

Fülöpön kívül az ír balhátvéd, Clive Clarke is a Leicesternél folytatja. A 27 éves játékos azonban csak három hónapra tér vissza a másodosztályba.

A magyar kapust korábban a Tottenham háromszor is kölcsönadta: előbb a Chesterfieldnél volt, majd következett a Coventry, harmadjára a Sunderland kapta meg, amely később végleg meg is vette őt.

A Leicester hazai pályán egy vereséggel indított a Blackpool ellen a bajnokságban, ám a Ligakupában sikerült továbbjutnia az Accrington otthonában.

A csapat kapuját az eddigi két mérkőzésen az ausztrál Paul Henderson védte, mellette a dán Aalborgból érkező Jimmy Nielsen áll rendelkezésre. A csapat talán legismertebb játékosa a francia védő, Bruno N’Gotty.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik