Ruud Gullit: Ballacktól és Robbentől meg kell válnia a Chelsea-nek!

Vágólapra másolva!
2007.08.14. 17:08
Nincs túl jó véleménnyel Michael Ballackról és Arjen Robbenről Ruud Gullit, az egykori kiváló holland válogatott labdarúgó. A Chelsea-ben futballozó és edzősködő szakember szerint meg kell válnia mindkét játékostól a londoniaknak.
Michael Ballack
Michael Ballack
Michael Ballack
Michael Ballack
Ruud Gullit úgy véli, a Chelsea-nek minél hamarabb meg kell válnia két klasszisától, Arjen Robbentől és Michael Ballacktól, ha vissza akarják szerezni a bajnoki címet a Manchester Unitedtől.

„A Chelsea-nek változtatásokra van szüksége” – nyilatkozta a Mirrorban a klub egykori menedzsere. – „El kell küldenie játékosokat, először is Michael Ballackot!

Gullit úgy érvelt, a német játékos túl lassan futballozik a Premier League ritmusához képest. Fel kellene pörögnie, de erre nem képes. Ráadásul ő az, aki a legtöbb pénzt keresi, 130 ezer fontos heti fizetése joggal csípheti a csapattársai szemét.

„Ballack miatt Frank Lampard az egész szezonban kénytelen volt más poszton futballozni. Az utolsó csepp a pohárban pedig az volt, hogy a német futballista megoperáltatta magát Münchenben, és emiatt éppen a szezon legfontosabb mérkőzéseiről esett ki.”

Ruud Gullit korábban az egyik legnagyobb rajongója volt Arjen Robben játékának, most azonban úgy érzi, több a negatívum, mint a pozitívum a Real Madriddal kacérkodó szélső szereplésében.

„Mindenki az ő színészkedéseiről beszél. Az emberek azt mondják, hogy nem lehet kiporszívózni a szőnyeget, amikor a Chelsea játszik, mert ha megmozdítják a tévét, Robben elesik…”

„Nagyon ellentétes az ő megítélése. Amikor formában van a Premier League egyik legjobb szélsője, csak gyakran sérült. A műesésekkel viszont fel kellene hagynia.”

Gullit egy kis esélylatolgatásra is vállalkozott, véleménye szerint ismét a Chelsea és a Manchester United fog harcolni a bajnoki címért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik