Michael Ball elismerte vétkességét, nem is tiltakozik büntetése miatt

Vágólapra másolva!
2007.05.09. 09:49
A Manchester Cityben szereplő Michael Ball elismerte vétkességét, s nem is tiltakozik eltiltása ellen az Angol Labdarúgó-szövetségnél. A védő már személyesen is bocsánatot kért Cristiano Ronaldótól, miután szombaton gyomrába taposott a Manchester United elleni városi rangadó 2. percében.
Michael Ball a pályán megúszta a büntetést
www.eurosport.com
Michael Ball a pályán megúszta a büntetést
Michael Ball a pályán megúszta a büntetést
www.eurosport.com
Michael Ball a pályán megúszta a büntetést
„Borzasztóan sajnálom a cselekedetemet, s el is fogadom az FA fegyelmi vizsgálatának döntését. Nem is kívánok tiltakozni” – mondta Ball, aki a derbi 33. percében 11-est érő módon akasztotta a portugál szélsőt.

Rob Styles játékvezető és egyik segítője sem vette észre Ball durvaságát, így a hátvéd még csak sárga lapot sem kapott. A védő most azt nyilatkozta, hogy már elnézést kért Ronaldótól.

„Büszke vagyok arra, hogy eddig egyszer sem állítottak ki a Premier League-ben, de ez nem mentség. Olyat tettem, ami nem való a futballpályára. Tudom, hogy az élvonalban szereplő játékosoknak jó példát kell mutatniuk a labdarúgó-társadalomnak” – idézte a Manchester City hivatalos honlapja a 27 éves angol védőt.

A szigetországi média úgy tudja, hogy Michael Ball legalább három mérkőzésre szóló eltiltást kap, de elképzelhető, hogy a fegyelmi bizottság csütörtökön még ennél is súlyosabb büntetéssel sújtja.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik