NFL: Rodgers idénye négy játék után véget ért sérülés miatt – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.09.12. 18:11
null
(Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a New York Jets 22–16-ra legyőzte a Buffalo Billst a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának 1. fordulójában. A győzelem ellenére szomorkodhatnak a New York-iak, hiszen késő délutánra hivatalossá vált: Aaron Rodgers sérülése súlyos, ebben az idényben már biztosan nem lép pályára.

 

„Aggódunk a lehetséges Achilles-ín-szakadás miatt. Az MRI-vizsgálat minden bizonnyal megerősíti majd a félelmeinket. Imádkozzunk a legjobbakért, de nem biztató a helyzet” – nyilatkozta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Robert Saleh, a New York Jets vezetőedzője.

A félelem beigazolódott: a ligával kapcsolatban mindig jól értesült Ian Rapoport a hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy Rodgers Achilles-ín-szakadást szenvedett, így a 2023–2024-es kiírásban már nem léphet pályára.


A New York-i csapat április végén egyezett meg a Green Bay Packersszel Rodgers elcseréléséről. A Jets a 2023-as draft 13., 42. és 207. választási jogát adta a Packersnek, plusz egy 2024-es második körös picket – ez első körössé változott volna abban az esetben, ha Rodgers legalább 65 százalékban pályán lett volna. A Packers a 39 éves irányító mellett az idei draft 15. és 170. választási jogát ruházta át a Jetsnek.

Rodgers mindössze négy játék után sérült meg a bemutatkozó mérkőzésén, s mivel a lehetséges visszatérésekor már 40 éves lesz, az sem biztos, hogy valaha láthatjuk még NFL-mérkőzésen.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik