NBA: a Lakers volt sztárja visszakapta az eladott bajnoki gyűrűit

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.04. 08:19
null
Lamar Odom visszakapta a gyűrűit (Fotó: Getty Images)
A Los Angeles Lakers kétszeres bajnoka, Lamar Odom hét évvel ezelőtt rákényszerült, hogy eladja bajnoki gyűrűit, amiket egy kosárlabda-mérkőzés keretei között a játékos egyik szurkolója szolgáltatott vissza, ráadásul teljesen ingyen – írta meg a sztorit a SPORTbible.


2015-ben Lamar Odom egy majdnem halálos drogtúladagolást követően kénytelen volt eladásra bocsátani a tulajdonában lévő tárgyak nagy részét, ezek között a két NBA-bajnoki gyűrűjét is, hogy fedezni tudja a kórházi ellátása költségeit. (Az erőcsatár 2009-ben és 2010-ben lett NBA-bajnok a Lakers színeiben Kobe Bryant csapattársaként.)

Odom a nemrég elindult podcastjében beszélt róla, hogy az akkoriban 36 600 és 78 000 dollárért (átszámítva összesen nagyjából 47.5 millió forintért) eladott gyűrűit egyik szurkolója a legutóbbi Los Angeles Lakers–Clippers rangadón ajándékozta neki anélkül, hogy akárcsak egy dollárt is kért volna cserébe.

„Ezt a srácot sok meccsen láttam már, mindig a közelünkben ült. Egyik nap odalépett hozzám és elmondta, hogy ő vásárolta meg a gyűrűimet, és bármikor átmehetek hozzá visszavenni azokat. Ekkor nagyon elszégyelltem magam, de mégis meglátogattam a házánál, ahol tényleg visszaadta a cuccom és semmit sem kért érte cserébe” – mesélte el a történteket a 42 éves Odom.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik