Lassan kizárják egy harmadik jelenlétét, barátnője ölhette meg McNairt

Vágólapra másolva!
2009.07.07. 19:13
Egyre valószínűbb, hogy a szintén holtan talált barátnője ölte meg Steve McNairt, a Tennessee Titans és a Balrimore Ravens egykori irányítóját. Az viszont biztos, hogy a 20 éves Sahel Kazemi vásárolta a gyilkos fegyvert.
McNairt barátnője ölhette meg
Fotó: Action Images (archív)
McNairt barátnője ölhette meg
McNairt barátnője ölhette meg
Fotó: Action Images (archív)
McNairt barátnője ölhette meg

Egyelőre még nem tisztázottak Steve McNair halálának körülményei. A legújabb fejlemények szerint azonban nagy esélye van annak, hogy az egykori irányító mellett szintén holtan talált 20 éves lány, Sahel Kazemi volt a tettes. Erre utal, hogy McNair négy lövést kapott, míg a lánnyal egyetlen fejlövés végzett.

Az viszont már biztos, hogy Kazemi vásárolta a lőfegyvert, méghozzá két nappal a gyilkosság előtt. A hölgy családja, egészen pontosan Farzin Abdi, Kazemi unokaöccse szerint azonban semmi indítéka nem volt a fiatal lánynak, s egyelőre a nyomozók sem találtak olyan előzményt, ami „indokolná” a szörnyű tettet.

Ami a kapcsolat hátteret illeti: McNair ugyan még házas volt, de Abdi szerint megígérte barátnőjének, hogy hamarosan elválik, és semmi jel sem utalt arra, hogy a quarterback ne tartaná be szavát.

Pont az indíték hiányában nem merik a rendőrök egyelőre kijelenteni, hogy Kazemi végzett az irányítóval. Bruce Levy, Tennessee-állam bírósági orvos szakértője viszont elmondta, hogy a legvalószínűbb a gyilkosság-öngyilkosság forgatókönyv, s szinte kizárható, hogy egy harmadik személy álcázta volna az előbbi verziónak a történteket.

Mint ismert: magyar idő szerint szombat késő este holtan találták Steve McNairt és húszéves barátnőjét egy nashville-i lakásban, amelyet az egykori irányító egy barátjával együtt bérelt. Az egykori játékos fejébe és testébe két-két golyót adott le egyelőre ismeretlen tettes, míg barátnőjével egy fejlövés végzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik