NFL: az újonc eladta a végén – szoros mecsen verte meg a Steelers a Titanst

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.03. 07:47
null
Will Lewisnak élete második NFL-meccsén már nem sikerült nagyot alkotnia (Fotó: Getty Images)
A Pittsburgh Steelers 20–16-ra megverte a Tennessee Titanst a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 9. fordulójának magyar idő szerint péntek hajnali nyitó mérkőzésén.

A pittsburghiek hamar vezetést szereztek Najee Harris futott touchdownjával, de még az első félidőben meg tudta fordítani az állást a Tennessee. A Titans klasszis futója, Derrick Henry több védőt is lerázva magáról juttatta be a labdát a célterületre, hogy megszerezze csapatának a vezetést.


A félidő előtt még mindkét gárda rúgott egy-egy sikeres mezőnygólt, így hárompontos Titans-előnnyel fordulhattak a csapatok. A második félidőben nehézkesen sikerült haladni a támadósoroknak, de a negyedik negyedben megtört a jég, Kenny Pickett és Diontae Johnson összjátékát követően ismét a Steelersnél volt az előny.

Az utolsó percekben a Tennessee még visszakapta egyszer a labdát, ám az előző héten, élete első meccsén briliáns játékot mutató újonc, Will Levis eladta a labdát az endzone-ban mindössze kilenc másodperccel a lefújás előtt, így ötödik győzelmét is megszerezte az idényben Mike Tomlin csapata.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
9. FORDULÓ
Pittsburgh Steelers–
Tennessee Titans 20–16

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik