Randy Moss hosszabbított, még három évig a New Englandnél marad

Vágólapra másolva!
2008.03.04. 20:13
A New England meg tudta tartani elsőszámú elkapóját, Randy Mosst. Az előző szezonban huszonhárom touchdown-elkapásával a legendás Jerry Rice rekordját megdöntő játékost a rengeteg kérő ellenére is rátudta venni az új szerződés aláírására a Patriots. Moss három év alatt huszonhét millió dollárt kereshet.
Randy Moss fantasztikus idényt zárt
Randy Moss fantasztikus idényt zárt
Randy Moss fantasztikus idényt zárt
Randy Moss fantasztikus idényt zárt
"Először is, szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak a támogatásért, s hogy ennyire akarták a visszatérésemet a New Englandbe" - nyilatkozta az új szerződését megkötő Randy Moss.

"Készen állok a harcra. Úgy érzem van még néhány befejezetlen ügyünk" - utalt Moss arra, hogy hiába jutott el a csapattal az előző szezon nagydöntőjébe, ott a Patriots vereséget szenvedett a New York Giantstől.

Tim DiPiero, a játékos ügynöke elmondta, a szerződés három év alatt 27 millió dollárt garantál ügyfelének, amiből 12 millió dollárt már az aláírásáért megkap Moss.

DiPiero hozzátette: nagyon sok kérője akadt az oaklandi sikertelenebb periódus után Foxboróban megújuló elkapónak, aki azonban mindenképpen szeretett volna az Amerikai főcsoport címvédőjénél maradni.

A tízedik éve profiskodó klasszis az elmúlt idény elején érkezett a New Englandhez, pillanatok alatt beilleszkedett a csapatba, és az irányító Tom Brady segítségével NFL-rekordot jelentő 23 touchdown-elkapást jegyzett az alapszakaszban.

VIDEÓ - RANDY MOSS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik