Rögbi: Zágrábban megnyerte a nyitófordulót a Fehérvár RC

T.S. T.S.T.S. T.S.
2007.09.26. 09:04
A Fehérvár RC női csapata idén is elindult a női Interligában. Négy ország (Magyarország, Horvátország, Bosznia, Ausztria) amazonjai csapnak össze négy színhelyen a hetesrögbi szabályai szerint. Négy fordulót játszanak egymás országaiban, így négy alkalommal játszik mindenki mindenki ellen. Ezzel a rendszerrel bizonyára reális kép alakul ki, melyik a legjobb csapat a környéken.
Tavasszal Eb-n szerepel a válogatott
Tavasszal Eb-n szerepel a válogatott
Tavasszal Eb-n szerepel a válogatott
Tavasszal Eb-n szerepel a válogatott

Az első fordulót a legerősebb csapat otthonában rendezték. A Mladost Zagreb volt a házigazda. Leányaink minden mérkőzésüket fölényesen megnyerve hozták el az első helyet. Tizenkét célt vittek, csupán kettőt kaptak!

Nem véletlenül volt elégedett Gyolcsos Ferenc edző tanítványaival. Az FRC csapatára alapozva, kiegészítve a pesti és battai hölgyekkel nagy reményekkel várhatjuk a női Európa-bajnokságot tavasszal.

Ez a győzelem különösen értékes, hiszen négy válogatott játékosát nélkülözni kellett a Fehérvárnak: Suták Gabriella, Simon Judit, Keresztes Nóra, Jakab Zsuzsanna.

Eredmények:
Fehérvár - Mladost 26-0
Fehérvár - Ausztria 24-5
Fehérvár - Mladost 22-5
A csapat tagjai:
Patonai Anita, Kovács Judit, Sólyom Beatrix, Paluska Nikolett, Pap Eszter, Pap Helga, Gyolcsos Mária, Kaposi Anna, Csulak Izabella, Pölöskei Petra csapatkapitány.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik