VÍZILABDA
BENU FÉRFI MAGYAR KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
A-Híd OSC-Újbuda–Szolnoki Dózsa 7–7 (3–1, 1–3, 2–2, 1–1)
Nyéki uszoda, 600
néző. V: Marjay, Csanádi
OSC:
B. MITROVICS – Erdélyi, KOVÁCS GERGŐ 1, RANDJELOVICS 2, Ubovics, Drasko Brguljan 1, Bundschuh. Csere: Seman 1, Manhercz K., Hárai, Szabó Balázs, Salamon 1, Tóth M. 1. Edző: Vad Lajos
SZOLNOK:
NAGY V. – BÁTORI 2, M. Alekszics 2, PRLAINOVICS 2, Kis G., V. Rasovics 1, Jansik D.
Csere:
Teleki, Angyal, Szatmári, Szeghalmi. Edző: Zsivko Gocics
Gól – emberelőnyből:
14/6, ill. 9/2
Kipontozódott:
Angyal (22. p.), Bundschuh (27. p.)
Továbbjutott:
az OSC, kettős győzelemmel (19–11)

MESTERMÉRLEG
Vad Lajos:
– Sokat tett csapatunk a továbbjutásért mindkét mérkőzésen. Tudtam, hogy az előző napi, nagy különbségű győzelem után nem vár ránk egyszerű meccs, és ez be is igazolódott. Érdekes felfogásban zajlott a mérkőzés, de úgy érzem, megfeleltünk ennek a kihívásnak is.
Zsivko Gocics: – A két mérkőzés alapján sokkal jobb volt nálunk az OSC, és megérdemelten jutott a négyes döntőbe. A súlyos hazai vereség után mindent beleadtunk ebbe a meccsbe, a küzdelem és az akarat döntetlenre volt elég. A visszagáóért mindkét csapatot elismerés illeti.

Továbbjutott: az A-Híd OSC-Újbuda 19–11-es összesítéssel.

Az első meccsen az OSC 8 góllal legyőzte a Szolnoki Dózsát, és a második, vasárnapi találkozón 7–7-es döntetlent játszottak a felek, ami azt jelenti, hogy az OSC magabiztos, 8 gólos előnnyel jutott az elődöntőbe, az FTC, a Miskolc, és a BVSC társaságában.

NŐI MAGYAR KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Hungerit Szentes–BVSC-Zugló Diapolo 6–18 (0–5, 4–2, 1–4, 1–7)
Továbbjutott:
a BVSC-Zugló Diapolo, 33–14-es összesítéssel.

Az első meccsen aratott 15–8-as győzelem után a visszavágón hamar jelezte a BVSC, hogy nem veszi félvállról a mérkőzést,a továbbjutással kapcsolatban minden esetleg szóba kerülő kételyt már az első negyedben eloszlatott, amikor 5–0-ra megnyerte az első nyolc percet. A második nyolcat ugyan elvitte a Szentes, de a meccs második felére a hazaiak fizikálisan elfogytak, így végül a fővárosiak magabiztos kettős győzelemmel kerültek a legjobb négy közé a az UVSE, a Dunaújváros és az FTC mellé.