Vízi: Varga a szezon végéig edző, a világbajnok ingyen játszik

Vágólapra másolva!
2013.02.08. 12:33
Már nem csak megbízott edző Varga Tamás a Debrecen férfi vízilabdacsapatánál – a szakember (aki mellesleg a DVSE elnöke is) elmondta, hogy a szezon végégig biztosan ő irányítja a csapatot.

„Gyöngyösi Andrással kapcsolatban egyetlen mondatot sem kívánok hozzáfűzni ahhoz, amit a klub által kiadott közlemény tartalmaz. Ami az én munkámat illeti: a mai naptól én vagyok a DVSE vezetőedzője, játékos-edzőként. Megbízatásom erre a szezonra szól, a továbbiakat illetően majd újra tárgyalunk. Az edzősködés mellett vállaltam a játékot is, de nem minden mérkőzésen" – nyilatkozta Varga Tamás a vlv.hu-nak.vlv.hu-nak.

Mint ismert, a debreceni klub anyagi problémákkal küzd, a csapat világbajnok játékosa, Alex Giorgetti korábban be is jelentette, hogy távozik, aztán mégis meggondolta magát.

„Jelen pillanatban Alex ingyen van itt; még dolgozunk azon, és azon vagyunk, hogy mielőbb, de legkésőbb áprilisra-májusra, tehát a szezon végére sikerüljön neki összeszedni valamennyi fizetést, amit visszamenőlegesen megkap. Természetesen nem kívánjuk, hogy ingyen játsszon itt, bár ő ezt vállalta, ám azért mégis egy válogatott, világbajnok, olimpiai ezüstérmes játékosról van szó. Mindenképpen szeretnénk, hogy kapjon valami fizetést" – tette hozzá a kétszeres olimpiai bajnok Varga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik