Gyönyörű lányok segítségével nevezték át a Vasast

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 09:00
null
Szemrevaló társakat kaptak a Vasas pólósai
Gyönyörű lányok társaságában pólózhattak a Vasas legjobbjai a Komjádi Uszodában rendezett eseményen, amelyen bejelentették, a csapat mostantól Lactiv-VasasPlaketként szerepel a vízilabda-bajnokságban.

Belehúzott a Vasas. A piros-kékek pólócsapata hétfőn három sztárt is igazolt, a Komjádi Uszodában ott csillogott a névre szóló Vasas-köpenyben Horváth Éva, Kondákor Zsófia és Mádai Vivien. Ráadásul a hölgyek a kötelező bevezetőt követően – amely során bejelentették, hogy a Teva-Vasas mostantól a főszponzor egyik termékét hirdeti, ezért Lactiv-VasasPlaketként szerepel a bajnokságban – ledobták magukról a köpenyt, s fürdőruhában szemlélhettük őket, mielőtt egy talpassal vagy éppen fejesnek induló hasassal vízbe vetették volna magukat.

A pancsoló lányok ráadásul társakat is kaptak Drasko Brguljan, Katonás Gergő és Steinmetz Ádám személyében. Az egy-egy pólós és celeb alkotta duóknak előbb a medence különböző pontjairól kellett összegyűjteniük a színes szivacsokat, majd ötmétereslövő-, illetve úszóversenyben vettek rész. A büntetőknél a Barabás Botond, Bendes Viktor kapusduó csak lábbal védhetett, a lányok viszont segítséget kaptak, miután pólós párjuk nyakába ülhettek, így sikerült kiemelkedni a vízből lövés előtt – maradjunk annyiban, akadt látnivaló...

„Formabontó sajtótájékoztató volt, sok ilyen eseményen vettem már részt életem során, de ennyit még nem fotóztak, igaz, ez a gyönyörű lányoknak köszönhető, akik feldobták a bejelentést – mondta Steinmetz Ádám. – Teva-Vasas néven számos bajnoki és kupaaranyat nyertünk, remélem, Lactiv-Vasasként is sikerrel szerepelünk. A lányok várakozáson felül teljesítettek lövőkészség és úszástudás tekintetében is. Ha pedig a vízben nem is, a szárazföldön biztosan jótékony hatással lennének a csapatra.”

Az olimpiai bajnok Steinmetz Ádámhoz hasonlóan Kondákor Zsófia is élvezte az eseményt, majd életében először a Nemzeti Sportnak is nyilatkozott.

„Nagyon örültem, hogy a medencébe mehetek, mióta megszületett a kislányom – öt hónapja –, illetve már a szülés előtt sem voltam vízben. Nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy felkértek – mondta a színésznő, műsorvezető. – Szerintem a vízilabdázásról már lecsúsztam, maradok a futásnál, de meccsre talán kijövök.”

Mindenki jól érezte magát a különleges sajtóeseményen
Mindenki jól érezte magát a különleges sajtóeseményen

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik