Vízilabda: Vámos Szolnokon; Partizan-pólósok igazolnak Magyarországra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.06. 14:44
null
Vámos itt még a Szolnok ellen vezeti győzelemre a Vasast (Fotó: Havran Zoltán – archív)
Szerb és magyar válogatott pólóssal erősödik az előző ob I-es szezon ezüstérmese, a Szolnoki Dózsa-Közgép, amely szerződtette a balkezes Vámos Márton, illetve a Partizan szerb szélsőjét, Sztefan Mitrovicsot.

A Kovács István szakmai igazgató vezette Szolnokkal kapcsolatban Török Béla érkezéséről már korában beszámoltunk, s az exszegedi válogatott szélsőhöz csatlakozik az átigazolási piac egyik legkeresettebb játékosa, a volt vasasos Vámos Márton is.

Az érkezők listáját bővíti a csőd szélén álló Partizan Beogradtól igazolt Sztefan Mitrovics, valamint a szintén válogatott kerettag, a Honvéd sapkáját a Szolnokéra cserélő védő, Jansik Dávid is.

A Szolnok kerete ezzel teljessé vált, a klub négy játékost igazolt, Jansikot, Mitrovicsot, Törököt Vámost, illetve visszatért a szentesi kölcsönjátékból Tóth Péter, míg távozott Marnitz Gergő, Ramiro Georgescu, Tiberiu Negrean, Kovács Olivér és Nyéki Balázs.

A junior-világbajnok Marnitz Gergő egyébként Debrecenben folytatja, s hozzá hasonlóan Varga Tamás együttesét erősíti majd a bajnok Egert elhagyó balkezes, Chilkó Márton is. Sőt, nagy fogásról is beszámolhatunk, hiszen a szerb Sportski zurnal cikke szerint az olimpiai ezüstérmes, világbajnok Predrag Jokics is a Hajdúságba költözik. Úgy tudjuk, a védővel szóban megállapodtak a debreceniek, s már csak a szerződés aláírására várnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik