Röplabda: alapszakaszgyőztes lett a Vasas csikócsapata a női NB I-ben

UP-info  utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2024.03.26. 09:01
null
A Vasas kizárólag utánpótláskorúakból álló második csapata megnyerte az alapszakaszt a felnőtt női röplabdázók másodvonalában.

Tökéletes hétvégét zárt a Vasas női röplabda-szakosztálya, ugyanis miközben az első csapatuk döntőbe jutott az Extraligában, addig a fiatalok is kitettek magukért – számolt be az óbudai klub közösségi oldalán.

A piros-kékek kizárólag korosztályos (2004-ben vagy azután született) játékosokból álló második csapata 3:1-re nyert a Veszprémi ESC otthonában, az NB I alapszakaszának záró fordulójában, ezzel első kiemeltként várhatja az április végén rajtoló rájátszást.

Kőnig Gábor együttese – amely legutóbbi 11 meccsét megnyerte és hibátlan tavaszi szezont produkált – 18/2-es győzelmi mutatóval, 52 ponttal végzett az élen,

együttese – amely legutóbbi 11 meccsét megnyerte és hibátlan tavaszi szezont produkált – 18/2-es győzelmi mutatóval, 52 ponttal végzett az élen,

és az egyik fél második sikeréit tartó elődöntőben újra a Veszprémmel találkozik majd.

Addig pedig a Vasas jó néhány reménységére válogatott elfoglaltságok várnak: április első felében az U18-as és az U20-as női válogatott is Eb-selejtezőn lesz érdekelt, az idősebb korosztályt éppen Kőnig Gábor vezeti szövetségi edzőként.

(Kiemelt kép forrása: Vasas)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik