Úszás: elkezdődött Hosszú és Tusup válópere – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.28. 13:53
Sajtóhírek szerint elkezdődött Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon. Az elosztásra kerülő közös vagyon becsült értéke kétmilliárd forint.

A hot! magazin információi szerint Shane Tusup két ügyvédet, egy amerikait és egy magyart is felfogadott, ő maga szinte biztosan nem jelenik meg személyesen a tárgyalásokon – amelyek a hírek szerint akár három évig is elhúzódhatnak.hot! magazin információi szerint Shane Tusup két ügyvédet, egy amerikait és egy magyart is felfogadott, ő maga szinte biztosan nem jelenik meg személyesen a tárgyalásokon – amelyek a hírek szerint akár három évig is elhúzódhatnak.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka által nyáron alapított úszóklub (Iron Swim) kommunikációs igazgatója, Kiss Kinga a Katinka magánéletét érintő kérdésekre nem kívánt reagálni, de azt megerősítette, hogy a válóper elkezdődött.

A hétszeres világbajnok úszónő 2012 őszén kezdte a közös munkát Tusuppal, akivel egy évvel később össze is házasodott, közös munkájuk 2017 novemberében ért véget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik