Úszás: „A párizsi olimpiát felejtse el mindenki Milákkal kapcsolatban”

Vágólapra másolva!
2023.12.19. 14:53
null
Sós Csaba ezúttal a Sport Tv stúdiójában beszélt Milák Kristófról (Fotó: Sport Tv)
Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya múlt héten a Sportrádiónak beszélt az edzésekkel felhagyó, 200 pillangón világcsúcstartó Milák Kristóf helyzetéről. A szakember azóta a Sport Tv Mai helyzet című műsorában is értékelt és a korábban elmondottakat azzal egészítette ki, szerinte a párizsi olimpiát most már el kell felejteni Milákkal kapcsolatban...

Visszavárjuk, és meggyőződésem, hogy vissza fog jönni. Hogy mikor, azt nem tudom megmondani, és szerintem a párizsi olimpiát felejtse el mindenki Milákkal kapcsolatban. Bármennyire is esetleg ő azt sugallja, vagy gondolja. Nézzük meg, hol tartanak az ellenfelek! Ez nem úgy van, hogy idejövök, és fél év, bármilyen tehetséges… De van benne még olimpia, ha ő úgy gondolja, és folytatni akarja, akkor van benne. Nyilván egy ilyen országban, ahol minden az olimpia köré van felépítve, azért van életjáradék, márványtábla, meg minden nagy jutalom, persze, hogy ha olimpia jön, akkor ehhez igazítaná őt az ember. Ezt nem lehet, ez ebben a helyzetben nem áll meg, de ha ettől függetlenítjük az egész történetet, visszavárjuk, és szeretném, ha visszatérne” – fogalmazott a Sport Tv Mai helyzet című műsorában Milák Kristóffal kapcsolatban Sós Csaba.

Az úszóválogatott szövetségi kapitánya azt is kifejtette, a következő lépést Miláknak kell megtennie, mert képtelenek kapcsolatba lépni vele.

„Senki nem tudja felvenni vele a kapcsolatot, képtelenség vele kommunikálni. Ha te nem veszed fel a telefont, ha hívlak, akkor hogyan beszélgessünk? Az ember megtehetné, hogy kimegyünk négyen a lakása elé, de lehet, nem is otthon van, lehet, hogy máshol lakik. Nem tudja senki, egy ilyen semmilyen helyzetben vagyunk, de nem rendőrök vagyunk mi, könyörgöm. Nekünk egy célunk van, hogy jöjjön vissza ez a nagyon tehetséges fickó. Azt akarjuk, hogy jöjjön vissza, várjuk. Mi nem fenyegetjük, nem korlátozzuk, nem járunk a nyakára, csak próbáljuk ösztönözni, hogy jöjjön vissza.”

SPORT TV MAI HELYZET: A TELJES BESZÉLGETÉS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik