Videó: Illés Fanni őszintén beszélt az őt gyerekvállalás miatt ért bántalmakról

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.11.19. 13:56
null
Illés Fanniék a Csisztu Sport Cast vendégei voltak
„Fogyatékosan gyereket vállalni? Micsoda felelőtlenség!” Ez egy, azokból a bántalmakból, amelyeket át kellett élnie és fel kellett dolgoznia Illés Fanni paralimpiai bajnok úszónknak, amikor párjával és edzőjével, Szabó Álmossal úgy döntöttek, hogy gyermeket vállalnak. A Csisztu Sport Cast legújabb epizódjának vendége volt a pár.

Gyönyörű és egészséges kisfia született Illés Fanninak és Szabó Álmosnak: Mór most 15 hónapos. Ez sem volt elég bizonyíték ahhoz, hogy alantas üzenetekkel ne bombázzák Illést, aki megelégelte mindezt:

„Már akkor jöttek negatív hozzászólások, amikor bejelentettem, hogy terhes vagyok – meséli az interjúban Illés Fanni.Azok még rólam szóltak, így azokat jól kezeltem. De amikor megszületett Mór, akkor egy-kettő negatív komment már róla is szólt, és azok mélyen érintettek. Biztos azért nem mutatom az arcát, mert ő is fogyatékos… Azt hittem, hogy miután megszületik, és kitettem, hogy lába van, keze van, mindene van, megnyugszanak a kedélyek. Hát, nem. Úgyhogy írtam egy hosszú posztot arról, hogy egész életemben ezt hallgatom, mire nem leszek képes. És most azt kell hallgatnom, hogy a gyerekem mire nem lesz képes. Meg hogy én »szar« anya leszek, mert nem fogok tudni futni a gyerekem után! Úgyhogy itt most húzzunk egy vonalat! Mert úgy gondolom, bizonyítottam annyit, hogy most már elcsituljon mindenki.”

A Csisztu Sport Castban Illés Fanni többek között arról is beszélt, hogy a párizsi paralimpián újabb érmet céloz meg.

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik